Nørgaards Højskole

Nørgaards Højskole er en af landets største højskoler: På Nørgaards Højskole kan du deltage i en række korte kurser og ophold, der er en kombination af almen højskole krydret med livsoplysning, folkeoplysning og fællesskab inden for linjefagene: foto, rytmisk musik, elektronisk musik, filmskuespil, dans, kultur, kunst, adventuresport og friluftsliv.

Viborg Idrætshøjskole

Viborg Idrætshøjskole er hele Jyllands gymnastikhøjskole. Grundpillerne har siden skolens start været ‘lederuddannelse’ og ‘demokrati’. På Viborg Idrætshøjskole kan du komme på enten tre eller seks måneders ophold samt korte kurser. Skolen har fire profiler: Idræt, friluftsliv, livsstil og politi - forberedelse til uddannelse i politiet. Skolen har også en række træner- og instruktøruddannelser.

Skals - Højskolen For Design og Håndarbejde

Skals – Skolen for design og håndværk tilbyder en række korte og lange kurser og ophold med fokus på at konstruere mønstre, tilskære, sy, strikke, brodere og væve. De lange kurser kan evt. bruges som forberedelse til en designuddannelse eller til at forædle og udvikle dine ideer og dine evner som håndværker.

Erhverv

Det er ikke tilfældigt, at det hedder Karriereby Viborg. En lang række spændende virksomheder står klar med jobs, når du har færdiggjort din uddannelse.
Karriereby Viborg – gør dig klar!