Praktisk information

Har du praktiske spørgsmål om flytning, bolig eller andet er du velkommen til at henvende dig til borgervejleder Maja Kjærgaard. Hun kan også hjælpe dig med at forstå information fra kommunen eller komme i kontakt med en bestemt afdeling.

Kontakt Maja på telefon, mail eller personligt i åbningstiden. Hun har træffetider på både Viborg Rådhus og Hovedbiblioteket i Viborg. Ring evt. og lav en aftale først.

Maja Kjærgaard
Borgervejleder
20704506
borgervejlederen@viborg.dk

Vejledning i valg af ungdomsuddannelse

Team Unge vejleder unge i alderen 15 - 30 år om valg af ungdomsuddannelse og erhverv. Du kan møde vejlederne i folkeskolernes 8., 9., og 10., klasse, men de hjælper også unge under 18 år, der ikke er i gang med uddannelse eller beskæftigelse, samt 18-24-årige, der ikke er i gang med eller har fuldført en ungdomsuddannelse.

Team Unge i Jobcentret
Viborg Rådhus, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg
uu@jobcenterviborg.dk
87874456

Vejledning i valg af uddannelse efter ungdomsuddannelsen

Hos Studievalg Danmark, Center Midt- og Vestjylland, kan du få hjælp til valg af uddannelse efter ungdomsuddannelsen. Du vil møde vejlederne på ungdomsuddannelserne, hvor de afholder kollektive arrangementer og har træffetider til personlig vejledning. Studievalg Danmark har desuden digitale vejledningsmuligheder som fx virtuelle temamøder, podcasts, zoom- og telefonvejledning – også for dig som har afsluttet din ungdomsuddannelse.

Find os nær dig på www.studievalg.dk, hvor du også booker en tid til vejledning fx på Viborg Hovedbibliotek.

Studievalg Danmark
Center Midt- og Vestjylland
Birk Centerpark 40, 7400 Herning

midtvestjylland@studievalg.dk
33332000

Business Viborg

Hos Business Viborg medvirker vi til at skabe vækst og beskæftigelse i Viborg kommune. Vi tilbyder individuel vejledning og sparring – så har du spørgsmål om iværksætteri og opstart af virksomhed står vi klar til at hjælpe dig. Ønsker du mere viden om erhvervslivet og virksomhederne i Viborg er du også velkommen til at kontakte os.

Anne Christine Forum Harritz
Karriere- og iværksætterudvikler
50434664
anha@buvi.dk

Vil du vide mere om Karriereby Viborg?

Karriereby Viborg er en fælles indsats som Erhvervslivet, Uddannelsesinstitutionerne og Viborg Kommune står bag. Målet er at bidrage til det gode studiemiljø og tiltrække nye studerende i fremtiden.

Har du overordnede spørgsmål til indsatsen, kan du kontakte Vibeke Dyrvig Eisenhardt - chefkonsulent hos Viborg Kommune eller Simon Quist Apel, markedsføringskoordinator hos Viborg Kommune.

Vibeke Eisenhardt
Chefkonsulent
87878805
vde@viborg.dk

Simon Qvist Apel
Marketingkoordinator
87878309
sqa@viborg.dk