Bred vifte af viden og værktøjer

I nogle år har jeg leget lidt med ideen om at blive selvstændig, men jeg følte, at jeg manglede viden og redskaber, før jeg ville springe ud i det. Jeg søgte på nogle forskellige uddannelser og netop denne uddannelse fangede min opmærksomhed. Uddannelsen giver mig en bred vifte af viden og værktøjer som danner et solidt grundlag. Især muligheden for at få et globalt perspektiv har været afgørende for at jeg valgte denne uddannelse.

Jeg er født og opvokset nær Viborg og har gået på gymnasium i Viborg. Da jeg så, at jeg havde mulighed for at læse i Viborg, tog det mig ganske få sekunder at beslutte, at jeg ville studere her. For mig er dette en unik mulighed for at være tæt på min familie, samtidig med at jeg kan tage min drømmeuddannelse.

Fra teori til praksis

Lige nu er jeg i praktik hos Earthjust Ecosystems i Indien. Det er en organisation, der arbejder med at øge lokalsamfundets opmærksomhed omkring de miljømæssige samt sundhedsmæssige konsekvenser som vores daglige livsstil påfører. Det gør de bl.a. igennem workshops, og hver søndag har de et økologisk marked. For at få dette til at køre rundt økonomisk, har de udviklet en serie af produkter som kommer til salg i marts.

Fra proces til bruger
Min opgave er at hjælpe dem med bl.a. at lave analyser af data, markedsundersøgelser og hjælpe til med at udvikle de bedst mulige markedsføringsstrategier. Jeg får altså mulighed for at få et indblik i hele processen som et produkt gennemgår helt fra produktidé til at det når ud til slutbrugeren.

Unik mulighed

Mit ophold i Indien er et valg, jeg har taget, fordi jeg ønsker at tage en anden tilgang til min læring. Jeg ser det som en unik mulighed som kan styrke både mine faglige og sociale kompetencer. Her får jeg lov til at konvertere den teoretiske viden vi har fået opbygget gennem studiet til praksis. Samtidig får jeg også international erfaring i og viden omkring, hvilke muligheder danske virksomheder har på det indiske marked.

Om 10 år
”Om 10 år ser jeg mig selv som selvstændig erhvervsdrivende. Jeg har fra starten af min uddannelse været interesseret i et globalt perspektiv og derfor kunne jeg godt se mig selv have en virksomhed, hvor jeg beskæftiger mig med strategi og forretningsudvikling.”