Hvad har F&H fokus på under rekruttering af medarbejdere?

Hvordan oplever du, at dine ansøgninger bliver taget i mod? Hos F&H of Scandinavia gør de sig umage med at opføre sig ordentligt overfor alle ansøgere, så de bliver behandlet godt og taget seriøst. Det fortæller HR-chef hos F&H Steen Svanholmer ”Jeg tror, det er rigtig vigtigt, at man efterlader et godt aftryk hos alle kandidater. Det er med til at give et godt ry. Og når kandidaterne hører godt om din virksomhed, er de mere villige til at søge stillingen, fordi de ser det som en spændende og attraktiv arbejdsplads” fortæller Steen.

Hos F&H har de et stort fokus på at ansætte medarbejdere, der personlighedsmæssigt passer ind i virksomheden, dens værdier og kultur: ”Vi vægter personligheden meget højt hos os. Hvis ikke personen passer ind i virksomheden, vil samarbejdet ikke vare længe, og det vil være spild af alles tid. Selvfølgelig kigger vi også på kompetencer og erfaring, men vi kan give fagligheden via oplæring, uddannelse eller kurser. Det kan vi ikke med personligheden” udtaler Steen.

Det er næsten alle faglige kompetencer, F&H har brug for. Lige fra marketing, salg og HR til økonomi, logistik, indkøb, administration og IT. De går meget op i at have en kombination af både nyuddannede og erfarne medarbejdere samt praktikanter.

”Vi er en virksomhed med en relativ høj anciennitet. Det er vigtigt for os både at have medarbejdere med praktisk erfaring og nyuddannede, der kan bidrage med ny viden og nye teorier i virksomheden. Det er den kombination, der skaber succeserne”, fortæller Steen.

F&H er ligeledes dygtige til at samarbejde med erhvervsakademierne, hvor de inden for de sidste par år både har haft markedsføringsøkonomer, administrationsøkonomer, logistikøkonomer og handelsøkonomer i praktik. Nogle af praktikforløbene er endda blevet til fastansættelse efterfølgende.

 F&H har i dag over 350 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Finland og Kina. I Viborg arbejder ca. 250 medarbejdere.