Drømmejobbet var i Viborg

27-årige Danny Anthonimuthu ville efter syv år i Aalborg gerne tilbage til fødebyen Viborg for at komme tættere på familien sammen med sin forlovede. Han søgte efter job i byen og fandt sit drømmejob.

Karrierevejen blev en anden
Danny er født og opvokset i Viborg men valgte i 2013 at flytte til Aalborg for at studere Industriel Medicin. Dog var Industriel Medicin ikke noget for Danny alligevel, da han savnede fysik og det matematiske i uddannelsen. Derfor skiftede Danny over til Sundhedsteknologi og informatik på Aalborg Universitet, hvor han både tog en bachelor og kandidat og blev færdiguddannet i 2020.

Da Danny boede i Aalborg, var han en del af Mentor Danmark, hvor han hjalp elever med deres lektier, hvis der var fag, de havde svært ved: ”Der var et super fedt arbejde, fordi jeg kunne hjælpe dem fagligt, og jeg så, hvordan de udviklede sig både fagligt og personligt”, fortæller Danny. Dette var springbrættet til at blive en del af undervisningsbranchen: ”Min uddannelse ligger langt fra undervisningsbranchen, men min tilknytning til Mentor Danmark har gjort mig interesseret i undervisning, og derfor har jeg valgt, at det skal være min karrierevej. Det er fedt at kunne hjælpe andre og se dem vokse”, fortæller Danny.

Drømmejobbet
Danny søgte sit drømmejob i Viborg og fandt det hos Erhvervsakademi Dania, hvor han i dag underviser i programmering, dataanalyse samt app- og webudvikling: ”Programmering og dataanalyse har jeg haft på min uddannelse, så jeg har viden og kompetencer fra universitet, jeg kan drage i spil i min karrierevej som underviser. Det handler bare om at formidle det rigtig”, siger Danny, der er tilknyttet IT-teknolog uddannelsen og underviser i et valgfag på markedsføringsøkonomuddannelsen på Erhvervsakademi Dania i Viborg.

Tilbage til Viborg
Valget om at flytte tilbage til Viborg var ikke svært for Danny ”Jeg har altid været enormt glad for Viborg og kender alle afkroge af byen. Men vigtigst af alt var det at komme tættere på både min familie og min svigerfamilie igen” fortæller Danny, der nyder sit nye job som underviser og dét at være tilbage i Viborg.

Viborg byder på mange forskellige karriereretninger, og dit drømmejob ligger helt sikkert også og venter på dig!