”Det bedste ved mit arbejde er variationen af kunder. Opgaverne er ofte de samme, men vi arbejder med mange forskellige kunder, og det kræver, at vi kan formidle vores viden på forskellige måder. Det er enormt spændende,”

Karriereportræt af Kristine Kildahl Kirkegaard
Profession: Revisor hos Ullits & Winther
Uddannelse: Finansøkonom

”Det er en meget bred uddannelse, så jeg har opnået viden inden for både lovgivning, økonomi, systemforståelse af hvordan det danske energisystem hænger sammen og mere over mod det tekniske aspekt. Det har givet mig kompetencer til at analysere og sætte mig ind i specielle problemstillinger på tværs, som jeg kan anvende i energibranchen"”

Karriereportræt af Michael Thoisen Fog
Profession: Analytiker hos Evida
Uddannelse: Energiteknologi

”Min uddannelse har givet mig en økonomisk forståelse og lært mig at læse regnskaber, forstå nøgletal og sammensætningen af selskaber. Der er også flere fag, jeg ubevidst bruger i min hverdag, og som har givet mig en god ballast. Og så giver mine tyske sprogkundskaber en klar fordel i bilbranchen"

Karriereportræt af Thomas Jakobsen
Profession: Leasingchef og partner hos Lindholm Biler & Leasing i Viborg
Uddannelse: Erhvervsøkonomi

"Jeg har fundet min rette hylde. For her arbejder jeg med markedsføring, økonomi og projektkoordinering af alle mulige events. Det er spændende, og jeg har fra min uddannelse en god grundforståelse for, hvordan virksomheder er opbygget. Så jeg kan snakke med om økonomi, jura og organisationsforståelse, når vi diskuterer rammerne for de forskellige events"

Karriereportræt af Marie Sønderby Andersen
Profession: Eventkoordinator-elev hos Vi er Viborg
Uddannelse: Markedsføringsøkonom fra Erhvervsakademi Dania i Viborg

”Jeg har altid været enormt glad for Viborg og kender alle afkroge af byen. Men vigtigst af alt var det at komme tættere på både min familie og min svigerfamilie igen”

Karriereportræt af Danny Anthonimuthu
Profession: Underviser
Uddannelse: Civilingeniør i Sundhedsteknologi og Informatik fra AAU

”Det var en stor mulighed for mig at blive kommunikationschef som 25-årig og få alt ansvaret for kommunikationen. Jeg vokser af at få ansvar, fordi andre tror på mig og viser tillid. Det er enormt fedt”

Karriereportræt af Charlotte Thøming
Profession: Kommunikationschef
Uddannelse: Journalist fra Journalisthøjskolen i Århus

”Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle flytte tilbage til Viborg og Ørum, men efter jeg fandt min kæreste, fik jeg mere og mere lyst til at skabe en familie og have lidt mere ro og stabilitet omkring mig"

Karriereportræt af
Profession: Kommunikationsmedarbejder
Uddannelse: Kandidatgrad inden for Informationsarkitektur

”Jeg synes, det er fedt med alt det ansvar, jeg har fået. Et ERP-system er et af de største teknologiske projekter, som SAMSON har haft, og derfor er jeg glad for at de valgte at kigge i de interne rækker og har turde stole på mig, fremfor at vælge en der har kørt et ERP-projekt 100 gange før”

Karriereportræt af Carsten Abildgaard
Profession: Group IT Manager / Project Manager – ERP Implementation
Uddannelse: Cand. Polyt. i Operations and Supply Chain Management

"Det sidste 1,5 år er det primært marketing jeg har beskæftiget mig med. Jeg er blevet enormt glad for mine opgaver, og jeg har også fået en del ansvar. "

Karriereportræt af Pernille Skov Urban
Profession: Marketingassistent
Uddannelse: Cand. Merc. i Organisation og Strategi

’’Som illustrator, tegner jeg rigtig meget, og inden jeg blev selvstændig, var jeg bange for, om magien skulle forsvinde, når min hobby blev mit arbejde. Men det er heldigvis ikke sket.’’

Karriereportræt af Kathrine Frantzen
Profession: Selvstændig Illustrator
Uddannelse: Webintegrator

"Helt enkelt, så kan man sige, at man lærer at lære - og det kan du bruge resten af dit liv."

Karriereportræt af Mikkel Andersen
Uddannelse: Maskinmester

"Det er virkelig fedt. Jeg er jo bare praktikant her hos XplorXR, men jeg er allerede en vigtig brik i de vilde tech- projekter, vi er i gang med at udvikle."

Karriereportræt af Jeppe Etzerodt
Uddannelse: Software Ingeniør AR/VR

"Jeg var en ung tekniknørd fra Djursland, der drømte om at få et karriereløft... og det har jeg virkelig fået."

Karriereportræt af Mikkel Kjeldsen
Uddannelse: Maskinmester