Grønnere løsninger

Viborg er en af Danmarks største industrikommuner med stærke kompetencer indenfor grøn teknologi og bæredygtig produktion.
En lang række virksomheder udvikler og producerer grønne løsninger og teknologier til kunder fra hele verden. Viborgs absolut største virksomhed Grundfos satser stort på en grøn profil og bæredygtige løsninger – og arbejder aktivt med indfrielse af FNs Verdensmål. Samtidig har Viborg en klynge af virksomheder indenfor produkter, udvikling, services og distribution af reservedele til den internationale auto-branche.

Vækst i produktionsvirksomhederne

Uddannelse og kompetenceudvikling er afgørende faktorer for industri- og produktionsvirksomhedernes fremtidige vækst, og i Viborg medvirker Mercantec, Erhvervsakademi Dania og VIA University College til at sikre udbuddet af kvalificeret arbejdskraft indenfor en bred vifte af faglærte og videregående uddannelser.

Oversigt over virksomheder

Se adgangsgivende uddannelser

Syntes du at det mulighederne indenfor industri og produktion er interessant – og har du lyst til at se mere om de uddannelser, der giver dig kompetencer og mulighed for en karriere indenfor området i Viborg