InvestorHub Viborg

InvestorHub Viborg er en lokal kapitalfond, som tilbyder kapital og erfaring til ambitiøse virksomheder. InvestorHub Viborg investerer penge og viden i perspektivrige virksomheder, så de kan realisere vækst- og indtjeningspotentiale.

Ole Trudslev
Tlf.: 2076 3381
ole@investorhub.dk

Crowdfunding

Hos Dansk Crowdfunding Forening kan du få hjælp til at crowdfunde dit projekt. Her kan du også finde links til Boomerang, der er Danmarks første og største reward-baserede crowdfunding-platform, samt Kickstarter og andre platforme.

Dansk Crowdfunding Forening
Slotsholmsgade 1
1216 København K
kontakt@danskcrowdfundingforening.dk

Nordea - StartUp & Growth

Nordea har etableret Startup & Growth, der arbejder med startup- og vækstvirksomheder. Her kan nye virksomheder få konstruktiv og ærlig sparring - det eneste, det kræver, er en innovativ og skalérbar idé.

Nordea Danmark
Grønjordsvej 10
2300 København S
70334444

Danske Bank Growth

Danske Bank Growth er et fællesskab for ambitiøse nordiske startups, som kan få rådgivning om opstart af virksomhed, skalering og exitstrategi.

Danske Bank
nordicgrowth@danskebank.com

The Hub

Med Danske Banks platform The Hub kan nystartede virksomheder og vækstvirksomheder komme i kontakt med arbejdskraft og investorer.

Danske Bank
70133000
erhvervdirekte@danskebank.dk

+impact

+impact er Danske Banks univers for sociale iværksættere. En matchmaking-platform, der fører impact startups sammen med mentorer, der kan hjælpe med at løse iværksætternes udfordringer.

Danske Bank
70133000
info@plusimpact.io

Har du en god idé – start virksomhed i Viborg