Bygge- og anlægssektor med mange arbejdspladser

Bygge- og anlægssektoren i Viborg er stor - både i antallet af virksomheder og ansatte. Sektoren beskæftiger en bredt vifte af både faglærte og højtuddannede.
Der er godt gang i byggeriet i Viborg, hvor væksten og udviklingen er meget synlig. Kraner skyder op over nye bydele, boligbyggeri, uddannelsesinstitutioner og sygehuset. Apples datacenter har ligeledes skabt stor beskæftigelse – herunder et bredt internationalt arbejdsmarked indenfor specialbyggeri.

Viborg er stor på erhvervsuddannelser

Der findes en lang række erhvervsuddannelser indenfor bygge- og anlægsbranchen i Viborg – og som en af de få kommuner i landet tilbyder vi uddannelsesgaranti på mange af vores uddannelser. Samtidig har vi fokus på at skabe de bedste muligheder for at videre uddanne sig. Med en EUX-uddannelse er det nemlig muligt at læse direkte videre enten på en professionsbacheloruddannelse eller på universitet.

Oversigt over virksomheder

Se adgangsgivende uddannelser

Syntes du at byggeri – og anlægsområdet er interessant – og har du lyst til at se mere om de uddannelser, der giver dig kompetencer og mulighed for en karriere indenfor området i Viborg.