Erhvervslivet i Viborg Kommune

Viborg Kommune er landets 9. største kommune og har gennem de seneste 10 år oplevet en betydelig vækst i antallet af indbyggere og arbejdspladser. Kommunen har således i dag godt 97.000 indbyggere og mere end 50.000 arbejdspladser.

Erhvervslivet i Viborg Kommune er kendetegnet ved en stor bredde og variation med en særlig tyngde inden for brancherne industri, produktion, byggeri, anlæg og landbrug suppleret med nye spirende brancher inden for den visuelle industri med animation og extended reality, men også bioøkonomi, velfærdsteknologi og datacenterindustri er brancher som i disse år tager fart i Viborg. Derudover har Viborg mange offentlige institutioner og arbejdspladser.

KarriereMovers Viborg

Et karrierenetværk for dig, som er ambitiøs og karriereorienteret fra start af din karriere.

Karriereportrætter

Læs karriereportrætterne og få inspiration til din egen karriere. 

Virksomhedsportrætter

Læs virksomhedsportrætter og lær virksomhederne lidt bedre at kende. 

Business Viborg

Business Viborg understøtter erhvervslivet i Viborg Kommune med at skabe vækst og beskæftigelse. Der er de senere år skabt et nyt DNA i Viborg Kommune, hvor vi holder fast i – og er stolte over – vores enestående historie, men hvor det i dag er ambitiøse samarbejdsrelationer mellem erhvervslivet, uddannelserne og kommunen, der er den drivende kraft for fremtidig succes.

Hvis du har lyst til at blive en del af vores fællesskab, så skal du endelig bare kontakte os, så hjælper vi dig videre med det, du har behov for.